Glasnik

glasnikOvdje možete pogledati tjedni glasnik Župe Krista Kralja u Čitluku.

 FSR

fsr naslovnaFranjevački svjetovni red ustanovljen je u nadahnuću i po djelovanju svetoga Franje Asiškoga.

FRAMA

tauFRAMA je kratica za zajednicu mladih koje nazivamo Franjevačka mladež.

AKCIJA DOBROVOLJNOG DARIVANJA KRVI - FSR ČITLUK

Kreirano: Utorak, 24 Srpanj 2018 Objavljeno: Utorak, 24 Srpanj 2018

Odjel za transfuziologiju KBC-a Mostar i Franjevački svjetovni red Čitluk organiziraju dobrovoljno darivanje krvi koje će se održati u srijedu 01.08.2018. u vremenu od 09 do 11 sati u dvorani pored Župnog ureda u Čitluku. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj akciji.

Opširnije...

SUSRET ČITLUČKOG I MOSTARSKOG BRATSTVA OFS-A

Kreirano: Utorak, 13 Veljača 2018 Objavljeno: Utorak, 13 Veljača 2018

Dana 13.02.2018.mostarsko mjesno bratstvo pohodilo je bratstvo OFS-a u Čitluku. Valja napomenuti kako je ovo već drugi susret ovih bratstava, a prvi se dogodio u listopadu prošle godine. 

Opširnije...

IZABRANO NOVO VIJEĆE OFS-A ČITLUK

Kreirano: Ponedjeljak, 05 Lipanj 2017 Objavljeno: Ponedjeljak, 05 Lipanj 2017

Dana 05. lipnja održani su izbori u mjesnom bratstvu OFS-a Čitluk. Izbornim kapitulom presjedala je područna doministra Marijana Barbarić, dok je iz područnog vijeća također nazočio Jure Čilić koji je za ovu prigodu vršio službu tajnika. Uz prisustvo mjesnog duhovnog asistenta fra Mire Šege i područnog duhovnog asistenta za OFS i Framu fra Antonia Šakote, započela je svečanost izbornog kapitula.

Opširnije...

PRIMANJA I ZAVJETOVANJA U FRANJEVAČKOM SVJETOVNOM REDU ČITLUK

Kreirano: Nedjelja, 14 Svibanj 2017 Objavljeno: Nedjelja, 14 Svibanj 2017

Dana 14. svibnja župna zajednica Čitluk postala je bogatija za 7 trajno zavjetovanih trećara, privremene zavjete na godinu dana dala su četiri člana, a u bratstvo je primljeno još 5 novih članova. Na početku misnog slavlja nazočne je pozdravila mjesna ministra Zdenka Milićević. Misno slavlje predvodio je područni duhovni asistent za Franjevački svjetovni red i Framu fra Antonio Šakota, koji se u propovIjedi osvrnuo na poziv svjetovnog trećara da u svom životu objedini ljubav i milosrđe, a kao najveće vrednote istaknuo je ustrajnost i vjernost pozivu.

Opširnije...