USPJEŠNO ZAVRŠENA AKCIJA DOBROVOLJNOG DARIVANJA KRVI

Kreirano: Srijeda, 29 Srpanj 2015 Objavljeno: Srijeda, 29 Srpanj 2015

U srijedu, 29. srpnja 2015. godine, u organizaciji FSR-a Župe Krista Kralja u Čitluku i Centra za transfuziologiju KBC-a Mostar, uspješno je organizirana i održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Odaziv je uistinu bio velik i za svaku pohvalu: darovati krv bilo je spremno preko 60 ljudi, od čega je prikupljena 31 doza, dok ostali iz različitih razloga nisu mogli pristupiti postupku. Osoblje KBC-a Mostar bilo je vidno zadovoljno i oduševljeno spremnošću i humanošću naših župljana te na raspolaganju cijelo vrijeme održavanja akcije. Akciju su pratili i članovi FSR-a Čitluk, koji su također prema mogućnostima pristupili darivanju krvi. Zahvaljujući ljudima dobre volje, u Župnoj dvorani, gdje se akcija organizirala, darovatelji su imali omogućenu okrjepu da bi se što ugodnije i bolje osjećali.

Akcija je završena oko 11 sati, a ovim putem zahvaljujemo medijskim pratiteljima: Radio postaji „Mir“ Međugorje, našim lokalnim portalima i njihovim novinarima, a posebna zahvala pizzeriji „Karaka“, koja je darovala besplatan ručak svima koji su dobrovoljno dali krv te trgovini „Amai“ na omogućenoj okrjepi u obliku hrane i pića.

Naravno, najveća zahvala svim ljudima koji su se odazvali ovoj humanoj gesti: onima koji su darovali krv te onima koji su imali najbolju volju, ali iz različitih razloga nisu mogli to učiniti! Od srca hvala svima i nadamo se i u bliskoj budućnosti imati još ovakvih plemenitih akcija te osim molitvom, sudjelovati i djelima na dobrobit cijele zajednice!

Slike:

 

Hitovi: 1580